Zakelijk

Duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Groene energie. Het zijn thema’s waar geen organisatie vandaag de dag nog omheen kan. Enerzijds omdat we de aarde door willen geven aan de volgende generatie, anderzijds omdat duurzaam en energiezuinig werken kostenbesparend is. En dan hebben we de positionering van uw organisatie nog niet eens benoemd. Werkt u groen en duurzaam, dan heeft u een streepje voor in de markt.

Energieneutraal verwarmen zonder gas

Reden genoeg dus om uw zakelijke pand of bedrijfshal op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier te verwarmen. Verduurzamen levert geld op, over een aantal jaren zit dit in het DNA van ons allen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en weten welke stappen u moet zetten bij het energiezuinig maken van uw bedrijf of kantoor. Want ook die zakelijke energierekening kan stukken lager!

Samen werken aan een duurzame toekomst

Uw Groene Vastgoed is gespecialiseerd in het duurzaam verwarmen van onroerend goed. Dit betekent niet dat wij alles zelf doen. Als distributeur van groene producten adviseren en helpen wij u bij de juiste energiebesparende oplossing. We werken samen met vaste installateurs en andere specialisten, die uw organisatie op alle gebieden van energie van dienst kunnen zijn. Tot en met de financiering en subsidieaanvragen aan toe.

Footer Menu
.................................................................

Over ons
Contact
Privacybeleid


Social Media:
..............................................................

Aanmelden nieuwsbrief
.............................................................
Aanmelden
    Onze Contactgegevens
      .............................................................

Adres:
Loofaert 59
5258SN Berlicum

Tel.: 0653180628
Email: info@uwgroenevastgoed.nl