Particulier

Een comfortabele woning, die bijna energieneutraal is en lage of geen energiekosten heeft. Dat willen we allemaal wel! Helaas is de realiteit meestal anders. De vloer voelt koud aan, het tocht her en der en van die energienota wordt u verre van blij. Gelukkig zijn er manieren om fijner en duurzamer te wonen en tegelijkertijd fors te besparen op uw jaarlijkse energiekosten. Leest u mee?

Uw energierekening richting nul

Het grootste deel van uw energienota bestaat uit kosten voor gas. Alleen overstappen op groene stroom zet daarom geen zoden aan de dijk. U pakt dan immers het kleinste deel aan. Het is verstandiger te beginnen met de grootste boosdoener: het gas. Eérst die ketel vervangen door een lucht-water-warmtepomp of infrarood vloerverwarming, daarná die groene stroom. U zult zien dat uw jaarlijkse energierekening flink omlaag gaat. We hebben het hier over een besparing van zeker 30 tot 40%. Gaat u zelf energie opwekken met bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan kan die rekening voor stroom in veel gevallen zelfs richting € 0,-.

Duurzaam en energiezuinig wonen

Om een duurzame, gasloze oplossing te realiseren, waarbij uw huis op het juiste moment verwarmd wordt, heeft uw woning goede isolatie nodig. Onze specialisten weten hoe u dit aanpakt en waar u moet beginnen bij het energiezuinig maken van uw huis. Wij werken samen met betrouwbare partners, die thuis zijn in het realiseren van energiebesparende maatregelen. Ook voor financieringen en subsidies zijn er mogelijkheden, kijk hiervoor bijvoorbeeld op www.energiebespaarlening.nl.

Footer Menu
.................................................................

Over ons
Contact
Privacybeleid


Social Media:
..............................................................

Aanmelden nieuwsbrief
.............................................................
Aanmelden
    Onze Contactgegevens
      .............................................................

Adres:
Loofaert 59
5258SN Berlicum

Tel.: 0653180628
Email: info@uwgroenevastgoed.nl