Over Ons

Die meter naar nul

We moeten van het gas af met z’n allen. Zowel voor de particuliere, zakelijke als recreatieve sector geldt dat volledig op stroom draaien op een slimme en financieel aantrekkelijke manier mogelijk is. Omdat energiezuinig en milieuvriendelijk met bronnen omgaan meer inhoudt dan een cv-ketel inruilen voor een warmtepomp, de radiatoren vervangen door vloerverwarming of zonnepanelen op het dak schroeven, zijn wij Uw Groene Vastgoed begonnen. Wij gaan voor totaaloplossingen om de energierekening omlaag te krijgen.

Onafhankelijk en objectief energieadvies

Op beurzen. In de media. Er gebeurt enorm veel op de energiemarkt en dat zien we overal. Wij zien het als onze missie mensen goed te begeleiden in het oerwoud van de allerbeste en allerslimste producten en oplossingen, die iedereen roept te hebben. Wij zijn volledig onafhankelijk en kijken nuchter naar alle ontwikkelingen. Voor ons is het belangrijk dat u als klant een eerlijk en objectief advies krijgt, waarbij kwaliteit en betaalbaarheid centraal staan. Welke naam of welk merk staat er op het product? Niet interessant. Wat doet de oplossing nou echt en bereikt u uw doel ermee? Daar gaat het om.

Techniek + organisatie = Uw Groene Vastgoed

Als initiatiefnemer vormt Toon van den Berg de basis van Uw Groene Vastgoed. Toon is de man van de techniek en sinds jaar en dag actief in de groene sector. Zijn motto? Pak eerst de grootste kostenpost van uw energierekening aan (gas!) en ga vervolgens aan de slag met de stroomkosten. De vaste installateurs, met wie Toon samen werkt, doen tot slot waar zij goed in zijn. U helpen met de juiste installatie. Samen gaan we voor groen.

Toon van den Berg
Technisch adviseur met groen bloed

Footer Menu
.................................................................

Over ons
Contact
Privacybeleid


Social Media:
..............................................................

Aanmelden nieuwsbrief
.............................................................
Aanmelden
    Onze Contactgegevens
      .............................................................

Adres:
Loofaert 59
5258SN Berlicum

Tel.: 0653180628
Email: info@uwgroenevastgoed.nl